Inquiry
Form loading...

RANGE KITA MESIN KNITTING CIRCULAR

Temokake macem-macem mesin nyulam bunder LEADSFON, dirancang kanggo nyedhiyakake presisi sing ora ana tandhingane, opsi sing bisa disesuaikan, lan kemampuan otomatisasi digital kanggo industri tekstil.

Single Jersey Circular Knitting Machine Kanggo Highly Productivensx

Single Jersey Circular Knitting Machine

Single Jersey Circular Knitting Machine-jembaré mbukak / tubular
Model SJ3.0
Pilihan paling apik saka jersey tunggal klasik sing wis diuji dening pasar.
maca liyane
Telung Thread Fleece Knitting Machineh7h

telung thread wulu mesin Knitting

Telung Thread Fleece Circular Knitting Machine-jembaré mbukak / tubular
Model SJ3.0F: Koil jahitan digawe miturut obah sinker, kasedhiya kanggo jersey tunggal kanthi ngganti koma, cincin sinker, sinker, lan panuntun benang
Model FACV: Jahitan kumparan digawe miturut jarum obah.
maca liyane
Sinkerless Single Jersey Circular Knitting Machine4zr

Sinkerless Single Jersey Circular Knitting Machine

Sinkerless Single Jersey Circular Knitting Machine-jembaré mbukak / tubular.
Model SL3.0: Ing mesin jersey tunggal tradisional, jahitan digawe nganggo sinkers sing obah. Ing mesin SL3.0, jahitan dibentuk ing titik stasioner.
maca liyane
Mesin Nyulam Terryu7i

Single Terry Circular Knitting Machine

Single Terry Circular Knitting Machine-jembaré mbukak / tubular
Model JSP.
Kasedhiya kanggo plating biasa lan mbalikke-plating ONLY dening ngganti sinker cammes.
maca liyane
Double Jersey Circular Knitting Machineegd

Double Jersey Circular Knitting Machine

Double Jersey Circular Knitting Machine-jembaré mbukak / tubular.
Model DJI3.2.
Dhuwur Produktif, 3.2 feeder saben inch, miss cam tetep ing kothak cam, nyetel tombol siji, kain flatter.
maca liyane
Rib Circular Knitting Machinezwk

Mesin Knitting Rib Circular

Double Rib Circular Knitting Machine-jembaré mbukak / tubular
Model DJR1.8.
DJR rib desain unik tetep panuntun tenunan amba dipakani, gampang kanggo operate karo kinerja dhuwur.
maca liyane
Suku Cadang Mesin Rajut Circular

Spare Parts Mesin Knitting Circular

Kalebu jarum, sinker, silinder, njupuk mudhun, feeder benang, feeder lycra lan liya-liyane.
maca liyane

LANGKAH-LANGKAH Mbangun SISTEM MESIN KITTING LEADSFON

Miwiti kanthi tliti njelajah proses profesional kita kanggo ngrancang lan mbangun mesin nyulam bunder LEADSFON sing bisa disesuaikan karo syarat spesifik industri sing beda-beda.

APLIKASI INDUSTRI

Kita nawakake solusi nyulam LEADSFON khusus sing dirancang kanggo macem-macem aplikasi. Jelajahi macem-macem aplikasi kanggo nemokake solusi LEADSFON sing cocog kanggo industri sampeyan.

bab-1izw
bab-2yde
0102

Babagan awake dhewe

LEADSFON didegaké ing taun 2002 lan entuk PILOTELLI (CHINA) ing taun 2014. Kita minangka pabrikan mesin nyulam bunder industri dhuwur sing adhedhasar ing China.
Wiwit taun 2002, LEADSFON wis dadi ODM lan mitra dhukungan saka merek mesin nyulam bunder Italia sing misuwur "PILOTELLI", khusus ing desain lan manufaktur. Mesin nyulam PILOTELLI wis diakoni sacara domestik lan dadi dhasar kanggo pasar global.
LEADSFON setya manufaktur cerdas mesin nyulam khusus industri, fokus ing segmen pasar lan industri, nggawe nilai kanggo pelanggan, lan ngupayakake nggawe model pabrik sing cerdas.
  • Inovasi terus-terusan
  • Kawruh lan Keahlian Khusus
  • Layanan Dhukungan Optimal
  • Mitra sing Bisa Dipercaya
sinau liyane
1998
taun
Madeg ing
33000
+
dikuwasani Area
60
+
Negara Kerjasama
16
Paten Unik

KENAPA PILIH KAMI

LEADSFON minangka pemasok utama mesin nyulam bunder sing canggih, nyedhiyakake solusi nyulam profesional kanggo macem-macem sektor industri. Liwat pendekatan customer-centric, kita nyedhiyakake teknologi inovatif lan dhukungan sing luar biasa.

Kustomisasi-Kamampuan8m9

Kapabilitas Kustomisasi

Kanthi pengalaman rong puluh taun ing industri LEADSFON lan riset, pangembangan, lan inovasi sing terus-terusan, LEADSFON wis dadi pabrikan utama sistem nyulam kanthi kemampuan kustomisasi canggih.

Laser-Solusi-Panyedhiya8a4

Penyedia Solusi LEADSFON

LEADSFON nyedhiyakake solusi nyulam profesional sing cocog karo industri spesifik sampeyan, dirancang kanggo nambah produktivitas, nyepetake alur kerja konversi, macem-macem layanan, lan nggedhekake bathi.

Customer-Servicezjm

Layanan Pelanggan

Layanan kita diwiwiti kanthi kontak dhisikan lan ngluwihi kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake pengembalian investasi. Tim teknik profesional kita siyap nyedhiyakake layanan instalasi, pelatihan, lan pangopènan mesin ing luar negeri.

donya0fs

Jaringan Penjualan LEADSFON

Ing pasar global, LEADSFON wis nggawe jaringan pemasaran lengkap ing luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad, nuduhake produk unggul lan sistem inovasi berorientasi pasar.

01020304

SERTIFIKAT KITA

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Yen sampeyan butuh sertifikat, hubungi)

652e489iab
652e489nyq
652e4892kq
652e489n7y
652e489nq8
0102030405