Babagan awake dhewe

LEADSFON (XIAMEN) TEXTILE TECH CO., LTD.

LEADSFON - Produsen mesin nyulam sing misuwur ing donya.

Merk

LEADSFON - Produsen mesin nyulam sing misuwur ing donya.

Pengalaman

20+ taun terus berkembang pengalaman ing industri mesin nyulam bunder.

 

Kustomisasi

Nyedhiyani macem-macem layanan kustomisasi mesin nyulam bunder.

Sapa kita?

LEADSFON (XIAMEN) TEXTILE TECH CO., LTD. mrodhuksi mesin nyulam bunder kelas donya kualitas dhuwur. Minangka produsen desain asli (ODM) merek Italia sing misuwur ing donya, Leadsfon wis nyedhiyakake komponen inti mesin nyulam lan bebarengan ngembangake pirang-pirang model karo PILOTELLI wiwit taun 2002.

Ing 2014, Leadsfon entuk PILOTELLI(China) lan melu konsultan teknis Eropa lan kabeh proses manufaktur ngetrapake standar Eropa. We grandly miwiti merek high-end LEADSFON karo mesin nyulam bunder kualitas dhuwur. Sajrone pirang-pirang taun, mesin nyulam bunder LEADSFON diakoni dening pelanggan domestik lan internasional. Iki nggawe dhasar kanggo pasar global.

 

Sapa kita-leadsfon mesin nyulam (3)_Copy
apa kita nindakake-mesin nyulam (2)_Copy

Apa sing kita lakoni?

LEADSFON khusus ing R&D, produksi lan pemasaran mesin nyulam. Produk kasebut kalebu seri SJ mesin Jersey tunggal, seri DJ mesin Jersey dobel, produk berteknologi tinggi SL3.0 seri, mesin wol telu lan mesin terry.
Mesin bisa digunakake kanggo produksi kain jeroan, kaos, bolong, terry, olahraga, swimwear, lan kain liyane kanthi output dhuwur, konsumsi energi kurang, operasi stabil, lan umur dawa. Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional, sistem CE lan ISO lan liya-liyane.

Budaya perusahaan kita

Sistem ideologis
● Misi perusahaan: Cast peralatan kelas siji kanggo nggawe tenun luwih gampang!
● Visi Perusahaan: 10 taun kerja keras; kaiket ing ndhuwur 3; dadi mesin nyulam bunder dhuwur-mburi!

Fitur utama:
● Ngupaya kanggo rincian.
● ngisinake inovasi.
● Profesional lan efisien.
● Kejujuran lan menang-menang.
● Ngrawat karyawan.

Budaya perusahaan kita (2)_Copy

LEADSFON Marking Network

Ing pasar luar negeri, LEADSFON duwe papan ing negara-negara Asia Tenggara kalebu Indonesia, Vietnam, Thailand, uga Turki, Uzbekistan, Eropa, lan luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.