Inquiry
Form loading...
Spare Parts Feeder Benang Kanggo Mesin Knitting CircularSpare Parts Feeder Benang Kanggo Mesin Knitting Circular
01

Spare Parts Feeder Benang Kanggo Mesin Knitting Circular

2022-04-19
Tegangan sing dirating (mesin stoppage): 12V utawa 24V Rated saiki: 60mA utawa 50mA Tegangan benang minimal: 1 cN (centiNewton) Bobot gumantung model: 430g nganti 660g
ndeleng rincian
Njupuk Down Kanggo Circular Knitting MachineNjupuk Down Kanggo Circular Knitting Machine
01

Njupuk Down Kanggo Circular Knitting Machine

2022-04-19
Mesin siji-sisi: paling cepet (200㎜/revolusi), paling alon (12.5㎜/revolusi) Mesin loro-sisi: paling cepet (109㎜/rev), paling alon (7㎜/rev) Kisaran diameter gulungan: Maksimum (290φ㎜)
ndeleng rincian
Sinker Kanggo Circular Knitting MachinesSinker Kanggo Circular Knitting Machines
01

Sinker Kanggo Circular Knitting Machines

2022-04-19
Description Benang poliester ngethok alur jero ing wektu cendhak banget - iki tegese owah-owahan sinker Kerep! Mulane, desain sinker iku wigati. 1. Sajrone proses nyulam kain, sinker nyulam minangka salah sawijining bagean paling penting saka mesin nyulam bunder, wis dadi peran penting. kualitas pinunjul saka sinker punika basa kanggo nyulam kain kualitas dhuwur 2.Kanggo tenunan abrasive kayata polyester semi-gloss utawa elastane, hardening sebagean ing platform sinker saka "polyester sinker" menehi solusi becik kanggo wektu roto maksimum lan lengkap. ngganti interval. Benang poliester duwe masalah serius karo sinker standar tradisional. 3. Benang abrasive cepet ngethok menyang platform sinker, nggawe grooves jero. Iku ora angel kanggo ndeleng sing kualitas kain kompromi 4.Asil padha apik. Kesalahan klasik kayata garis ing kain, loop sing ora rata lan malah pecah kapiler ora bisa dihindari. Keuntungan: Sinkers njamin proses nyulam jangka panjang seragam lan kain tanpa cacat. Wektu setelan sing cendhak lan wektu idle suda nyedhiyakake produktivitas sing dhuwur. Ngurangi konsumsi sinker lan nambah linuwih proses - kanthi produktivitas maksimal. Kurang wektu nganggur Biaya suda Tambah produktivitas Kualitas loop sing sampurna Sinkers kanthi kekerasan lokal nyedhiyakake proteksi nyandhang kanthi tepat ing area impact benang. Keahlian kasebut yaiku keseimbangan antara kekerasan dhasar lan kekerasan lokal. Sinkers utamané cocok kanggo produksi kacepetan dhuwur lan benang abrasif. Daur ulang seragam lan kualitas kain sing sampurna entuk manfaat saka nyedhiyakake area perlindungan benang sing paling dhuwur ing impact benang. Asil: 1.Mesin kudu mbukak ing interval cendhak banget amarga wektu sinking cendhak banget. Iki ora mung nambah biaya suku cadang, nanging uga nambah downtime lan nyuda produktivitas sing paling penting! 2. Iku nggantosi solusi becik kanggo kabeh masalah iki. Iki sinkers khusus karo atose Ngartekno tambah ing platform sinker Ngartekno nambah kaping roto.
ndeleng rincian
Feeder Lycra Digunakake Kanggo Piranti Panyimpen Benang Kanggo Mesin Nyulam CircularFeeder Lycra Digunakake Kanggo Piranti Panyimpen Benang Kanggo Mesin Nyulam Circular
01

Feeder Lycra Digunakake Kanggo Piranti Panyimpen Benang Kanggo Mesin Nyulam Circular

2022-04-19
Fitur utama 1. Roller pakan kabel terpadu lan kabeh cangkang logam bisa entuk pakan tenunan kanthi tliti dhuwur, sing bisa ningkatake kualitas permukaan kain kanthi efektif. 2. Lampu indikator LED terintegrasi bisa nggampangake operator kanthi cepet nemokake posisi rusak benang lan ningkatake efisiensi kerja. 3.The benang bejat piranti mandeg otomatis adopts struktur tuas mechanical, lan counterweight bisa diatur miturut tension saka spandex ing. Sawise benang putus, jalur cahya diblokir lan sinyal mandeg pemutus benang dipicu. 4. Panggunaan teknologi optik mung bisa njelasno kondisi tenunan breakage otomatis mandeg sistem, lan ngetokake pangeling reresik ing wektu liwat breakage tenunan. MER 4 Elastane roller Item NO. Lycra Feeder Asal Produk Jangsu, China Lead Time 3-7 dina kerja Garansi 1 taun Tegangan terukur (mesin stoppage) 12/24 V AC/DC Rated current 25 mA Tegangan Benang Min 0.8cN (centiNewton) Aplikasi MER 4 minangka elastane universal roller dirancang kanggo dipakani positif saka tenunan elastane kosong kanggo gedhe-diameteripun mesin nyulam bunder. Versi anyar saka roller elastane iki wis dikembangake kanggo ngolah elastane polos ing ketegangan benang sing luwih murah. Fitur utama 1. Kasedhiya karo unit sensor Standard (S), Roller (R) lan Performance (P) 2. Sistem unit sensor sing mentas dikembangake Kinerja (P) sing njamin bisa digunakake kanthi tegangan benang sing paling murah uga ing kecepatan mesin sing paling dhuwur. Iki ditondoi utamane kanthi ningkatake sifat geser lan gliding bolt defleksi benang lan desain sing luwih kompak sing kurang rentan kanggo kontaminasi. 3. Highly Versatile. Unit mung duwe rasio siji lan mulane cocog kanggo kabeh jinis mesin saiki. 4. Dimensi kompak, syarat ruang minimal. 5.High-visibility tengah cahya warning. Operator ndeleng bebaya luwih cepet, iki nyuda wektu rusak benang lan nambah tingkat produksi mesin nyulam. 1. Sistem mandhiri Sistem mandhiri makarya kanthi gravitasi. Nalika benang rusak, gaya magnet non-kontak drive sistem mandeg otomatis. 2. Indikator mandeg berwarna Lampu peringatan ing tengah lan bisa dingerteni ing ngisor feeder benang. Casing bakal ilang nalika benang rusak lan mandheg. 3. Tutup bledug (opsional) Tutup bledug nyegah wool angin saka kontaminasi benang elastis, nyuda downtime mesin tenun lan kontaminasi kain. Mangkono nambah kapasitas tenun.
ndeleng rincian
Silinder Kanggo Single / Double Jersey Circular Knitting MachineSilinder Kanggo Single / Double Jersey Circular Knitting Machine
01

Silinder Kanggo Single / Double Jersey Circular Knitting Machine

2022-04-19
Katrangan 1.Silinder jarum: Piranti kanggo masang jarum lan sinkers. 2.Silinder jarum sing digunakake ing mesin bunder siji-sisi dumadi saka silinder jarum ngisor lan silinder alur sinker, lan mesin pindho sisi dumadi saka piring jarum ndhuwur lan silinder jarum ngisor. 3.Silinder sing Highly pas, Highly nyandhang-tahan lan duwe umur layanan dawa. Gauge mbukak saka 14-44 lan diwenehake kanggo mesin single-jersey lan pindho-jersey. 4. Fungsi silinder utamane kanggo ndandani jarum mesin nyulam bunder lan nyopir jarum nyulam bisa digunakake. 5.Silinder dipérang dadi nomer jarum beda, supaya mesin nyulam bunder kudu ngganti silinder kerep miturut karakteristik produk. 6. Nalika struktur silinder diganti, amarga massa gedhe saka silinder lan struktur khusus silinder dhewe, iku mokal kanggo nemokake titik pasukan kanggo nindakake. bolongan Slot gampang nimbulaké karusakan ing lumahing laras syringe. 7. Ing wektu sing padha, supaya bisa nggampangake pasukan seragam ing lumahing tong minyak syringe sak transportasi, jumlah bolongan slot sing kudu dibukak mundhak, kang luwih nambah karusakan ing lumahing laras syringe, kang. ora trep kanggo nindakake panggunaan. Rincian Produk digawe saka baja khusus sing diimpor, diproses kanthi peralatan pangolahan kanthi tliti dhuwur lan teknologi canggih. Perawatan panas frekuensi dhuwur ngasilake jarum suntik sing lancar lan padhang (kuku rada ngeruk jarum suntik tanpa ninggalake jejak). Kesalahan yaiku ± 0.02MM, lan benang katun sing mbukak dijamin rong taun ing panggunaan normal. Bisa ngatasi masalah sirkuit lenga lan sirkuit jarum lan nyukupi kabutuhan pasar sanding. Minangka panyedhiya layanan lengkap silinder, jarum lan sinker, kita nawakake sistem pelanggan sing cocog karo kabutuhan. Akurasi produksi sing dhuwur nyilikake wektu nyulam lan ganti nalika ngganti silinder lan nambah produktivitas. Kita uga ngembangake produk sing digawe khusus miturut panyuwunan. Dhiameter nganti 60 inci bisa uga.
ndeleng rincian
Cam Spare Part Kanggo Circular Knitting MachineCam Spare Part Kanggo Circular Knitting Machine
01

Cam Spare Part Kanggo Circular Knitting Machine

2022-04-19
Model populer pasar:Nyedhiyani nomer model, kita nggoleki ing pasar, lan ngasilake miturut iku.
ndeleng rincian