Inquiry
Form loading...
Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High-Performance CustomizedDouble Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High-Performance Customized
01

Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High-Performance Customized

2022-04-19
Leadsfon merek mesin nyulam bunder jersey ganda produktif dhuwur, model DJC2.0 / 2.4, Bisa nyulam polos, interlock, spandex, kain bolong lan bisa nggawe olahraga, baju renang lan liya-liyane.
ndeleng rincian
Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High SpeedDouble Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High Speed
01

Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High Speed

2022-04-17
Leadsfon merek output dhuwur dobel jersey mesin rajut bunder, model DJI3.2, Bisa nyulam polos, interlock, spandex, kain bolong lan bisa nggawe olahraga, swimsuit lan liya-liyane.
ndeleng rincian
Double Jersey Rib Knitting Machine Kanggo Produksi HighDouble Jersey Rib Knitting Machine Kanggo Produksi High
01

Double Jersey Rib Knitting Machine Kanggo Produksi High

2022-04-19
Leadsfon merek mesin iga kualitas dhuwur, model DJR1.8, bisa nyulam kain iga lan bisa nggawe manset, kerah, rompi lan liya-liyane.
ndeleng rincian