pasar

LEADSFON (XIAMEN) TEXTILE TECH CO., LTD. Salah sawijining pasar penting kita yaiku Turki lan Uzbekistan, Leadsfon nduweni keunggulan mutlak ing rong wilayah kasebut.

pelanggan kalkun

pelanggan kalkun

Pelanggan Uzbekistan (6)1

pelanggan Uzbekistan

Pelanggan Uzbekistan1

pelanggan Uzbekistan

1.Leadsfon wis No.1 sade ing mesin jersey siji ing Turki. Mesin jersey tunggal kita wis adol ewonan unit. Panas ngedol serial SJ3.0 mesin nyulam single kang produksi kain kosong lan bolong rasukan.

Umpan balik pelanggan: Mesin leadfon kualitas dhuwur, umur layanan dawa, operasi lancar lan sawetara masalah, kita dadi mitra jangka panjang.

Turki Istanbul (5)

Turki Istanbul

Turki Istanbul (2)

Turki Istanbul

Turki Istanbul (4)

Turki Istanbul

2. Liyane populer seri DJI mesin nyulam pindho ing Uzbekistan, produksi profesional saka kain kosong, kain sandwich, kain bolong.

Umpan balik pelanggan: leadsfon wis nyedhiyakake layanan sing apik banget, mesin kasebut nduweni output dhuwur lan kualitas dhuwur, lan wis entuk bathi akeh.

Pameran Uzbekistan (4)

Pameran Uzbekistan

Pameran Uzbekistan (6)

Pameran Uzbekistan

Pameran Uzbekistan

Pameran Uzbekistan

Rega atraktif karo konfigurasi dhuwur-mburi minangka nderek:

SISTEM PANGAN BENANG Setelan anti-slip cakram aluminium sing unik, ngindhari garis paralel
PAPAN BENANG MPF-20L dening IRO Memminger, anyetel feeder benang, gampang ngganti jinis kain
MUNDUR Sistem take-down paten independen(tabung T6,TA7 mbukak jembaré)
PANEL KONTROL Panel kontrol layar tutul LCD kustomisasi LEADSFON - kanthi output WIFI
ATI Sistem penyesuaian angkat spiral sing dipatenkan independen,landasan pacu kawat baja ganda,guide yard bisa diatur dhewe
INVERTER Daya 5.5KW, frekuensi 50HZ, tegangan 380V, arus 14.7A
LUBRASI OTOMATIS Pulsonic oiler
CYLINDER Nggunakake baja No.. 48 kanggo njamin kekerasan luwih saka 56 derajat
Jarum GROZ BECKERT
SINKER KERN-LIEBERS
CAM Digawe saka bahan Cr12Mo1V1 kanthi kekuatan dhuwur lan tahan nyandhang

3. Leadsfon telung telung wulu iku serial narik kanggo kain wulu. Kasedhiya kanggo jersey siji mung kanthi ngganti cames lan sinker ring.

4.Teknologi sing diwasa lan digunakake: Sistem servo
Sistem servo sing diadopsi wis ngganti pangaturan manual tradisional saka gulungan pakan kanggo nyetel operasi mundur saka jumlah pakan benang.
Sistem pakan benang servo elektronik
1. Iku nggantèkaké piranti dipakani tenunan tradisional dening mesin nduwurke tumpukan servo, kang bisa kanthi input dawa benang kanggo ngurangi wektu imbuhan manual.
2.Pakan benang stabil, benang ora gampang pecah, permukaan kain luwih alus, asil pangaturan benang akurat, wektu pangaturan benang dipendhet, lan efisiensi produksi saya apik.
Servo njupuk mudhun
1. Iku ngganti gearbox tradisional, nggawe luwih cepet lan luwih gampang kanggo ngganti sprockets. Sajrone proses crimping kain, tension saben posisi seragam, lan bobot gram saben posisi kain relatif konsisten, sing nambah kualitas kain nalika nambah efisiensi.
2. Posisi feeder benang tepat lan seragam, sing njamin posisi relatif benang lan jarum nyulam, lan mesthekake yen mesin mlaku kanthi cepet, lan kain tenunan nduweni tekstur sing cetha, ora ana jarum sing ilang, jarum kembang, bolongan lan cacat liyane.

5. Mesin paling anyar sing dikembangake: Mesin nyulam bunder sing dikembangake dhewe model sikil dhuwur:
Bingkai kanggo gulungan kain 800 mm; Kualitas apik; Ngurangi konsumsi kain; Ngurangi downtime kanggo unloading kain; Ngurangi biaya; Ngapikake panggunaan mesin; Tambah jumlah curling saka mesin nduwurke tumpukan kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar