Beda Tpye saka Circular Knitting Machine

spanduk7

Tabung kain sing mulus digawe kanthi nggabungake jahitan sing digawe jarum ing amesin nyulam bunder, sing duwe jarum sing ditanem ing silinder.

Ing jinis ikimesin jersey pindho, jarum ing dial lan silinder dipanggonke gantian lan ngelawan.

Ing kontras kanggomesin nyulam bunder, sing biasane mung nggunakake siji jinis jarum latch, mesin interlocking nggunakake rong jinis.

Kain sing dikenal minangka kain jersey dobel, sing kaping pindho luwih kandel tinimbang kain jersey tunggal, bisa diprodhuksi amarga susunan jarum ganda iki.

Wis rong set jarum, siji ing silinder lan liyane ing dial, dipanggonke ing sudhut tengen siji liyane.

Wiwit dial horisontal lan silinder vertikal, loro set jarum bisa ing ngarepke tengen, kang nimbulaké jarum ing dial kanggo mindhah horisontal lan jarum ing silinder kanggo mindhah vertikal.

Nalika kabeh puteran ing wale padha, loro gerakan sing béda iki nggawe pola iga, sing bisa diidentifikasi kanthi mbandhingake puteran pasuryan lan mburi nalika padha pindhah menyang coarse siji sawise liyane.

Suwalike amesin jersey pindho, amesin jersey tunggalmung wis siji silinder, kang ngendi pesawat siji saka jarum lan sinkers dipanggonke.

Dhiameter silinder iki biasane 30 inci, sanajan iki bisa diganti gumantung saka desain mesin lan kabutuhan.

Kain sing diprodhuksi dening amesin jersey tunggal diarani minangka "kain jersey tunggal"; wis kekandelan kosong sing meh setengah saka kain jersey pindho.

Kain iki nduweni prabédan sing nyata antarane ngarep lan mburi.

Lining weft telung kabel, sing kalebu mesin siji-sisi, bisa ditenun kanthi bobot sing beda-beda kanthi ngganti jumlah benang bahan mentah utawa nggunakake spesifikasi jarum sing beda. Banjur disikat, bisa dadi flanel.

Lining weft telung kabel, kang belongs kanggo amesin jersey tunggal , bisa dirajut kanthi bobot sing beda-beda kanthi ngganti jumlah benang bahan mentah utawa nggunakake spesifikasi jarum sing beda. Banjur disikat, bisa dadi flanel.

kain striper otomatis

Single Jersey Auto Striper Machine

Benang kasebut dilebokake ing mesin nyulam bunder iki kanthi pakan benang otomatis sing wis bisa diprogram, tegese bisa uga diatur kanggo menehi feed benang kanthi cara tartamtu kanggo nggawe kain sing dikarepake.

Kacepetan mesin iki luwih dhuwur tinimbang mesin nyulam bunder liyane amarga sistem pakan otomatis sing diduweni.

 

 

kain jacquard

Jacquard Single Jersey Machines

Mesin kasebut, sing meh padha karo mesin nyulam dhasar, duwe aktuator sing ngidini gerakan jarum liwat sistem pilihan jarum komputerisasi.

 


Wektu kirim: Feb-03-2023