Inquiry
Form loading...
Leadsfon High Quality Single Jersey Circular Knitting MachineLeadsfon High Quality Single Jersey Circular Knitting Machine
01

Leadsfon High Quality Single Jersey Circular Knitting Machine

2023-11-24
Single Jersey Circular Knitting Machine minangka mesin nyulam sing populer lan akeh digunakake ing industri tekstil. Iki dirancang khusus kanggo ngasilake kain jersey tunggal, sing umum digunakake ing manufaktur kaos, jeroan, lan olahraga. Mesin iki beroperasi kanthi gerakan bunder, ngidini nyulam kain sing terus-terusan. Iki dilengkapi macem-macem jarum nyulam sing disusun kanthi konfigurasi bunder kanggo nggawe macem-macem pola lan desain jahitan. Kain jersey tunggal sing diprodhuksi dening mesin iki nduweni permukaan sing alus, elastisitas sing apik, lan drape sing apik banget, nggawe nyaman kanggo nyandhang. Mesin rajut bunder jersey tunggal nawakake produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. Bisa ngasilake kain kanthi cepet, dadi cocok kanggo produksi skala gedhe. Kajaba iku, nduweni kemampuan kanggo nyulam macem-macem warna lan jinis benang bebarengan, ngidini nggawe desain lan pola sing rumit. Wigati dimangerteni manawa mesin iki mbutuhake operator lan teknisi sing trampil supaya bisa digunakake lan njaga kanthi bener. Dheweke kudu mesthekake tension lan setelan sing bener ditrapake kanggo entuk output kain sing berkualitas tinggi. Kesimpulane, mesin rajut bunder jersey tunggal minangka alat serbaguna lan penting ing industri tekstil. Kemampuan kanggo ngasilake kain Single Jersey kanthi kualitas apik, produktivitas dhuwur, lan opsi desain serbaguna ndadekake pilihan sing disenengi kanggo akeh manufaktur.
ndeleng rincian
Mesin Knitting Circular Terry Kanggo Kain AndhukMesin Knitting Circular Terry Kanggo Kain Andhuk
01

Mesin Knitting Circular Terry Kanggo Kain Andhuk

2022-04-16
Leadsfon merek mesin terry biaya-efektif, model JSP, Bisa nyulam polos, kain spandex lan bisa nggawe andhuk.
ndeleng rincian
Single Jersey Circular Knitting Machine Kanggo Highly ProduktifSingle Jersey Circular Knitting Machine Kanggo Highly Produktif
01

Single Jersey Circular Knitting Machine Kanggo Highly Produktif

2022-04-18
Leadsfon merek mesin rajut bunder jersey tunggal kanthi kecepatan tinggi, model SJ3.0, Bisa nyulam polos, spandex, kain bolong lan bisa nggawe olahraga, baju renang lan liya-liyane.
ndeleng rincian
Telung Thread Fleece Circular Knitting Machine Kanggo Good QualityTelung Thread Fleece Circular Knitting Machine Kanggo Good Quality
01

Telung Thread Fleece Circular Knitting Machine Kanggo Good Quality

2022-04-15
Mesin benang bulu telu yaiku desain Italia .Pilihan sing paling apik kanggo mesin benang bulu telu sing diuji pasar. Telung mesin benang bulu duwe interchangeability lan kualitas kain sing luwih dhuwur. Mesin benang bulu telu kita apik kanthi biaya - efektif & layanan sawise adol.
ndeleng rincian
Sinkerless Singe Jersey Circular Knitting Machine Kanggo LatestSinkerless Singe Jersey Circular Knitting Machine Kanggo Latest
01

Sinkerless Singe Jersey Circular Knitting Machine Kanggo Latest

2022-04-18
Leadsfon brand lastest sinker-less single jersey circular knitting machine, model SL3.0, bisa rajut polos, spandex, kain bolong lan bisa gawe olahraga, baju renang lan sapanunggalane.
ndeleng rincian
Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High-Performance CustomizedDouble Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High-Performance Customized
01

Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High-Performance Customized

2022-04-19
Leadsfon merek mesin nyulam bunder jersey ganda produktif dhuwur, model DJC2.0 / 2.4, Bisa nyulam polos, interlock, spandex, kain bolong lan bisa nggawe olahraga, baju renang lan liya-liyane.
ndeleng rincian
Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High SpeedDouble Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High Speed
01

Double Jersey Circular Knitting Machine Kanggo High Speed

2022-04-17
Leadsfon merek output dhuwur dobel jersey mesin rajut bunder, model DJI3.2, Bisa nyulam polos, interlock, spandex, kain bolong lan bisa nggawe olahraga, swimsuit lan liya-liyane.
ndeleng rincian
Double Jersey Rib Knitting Machine Kanggo Produksi HighDouble Jersey Rib Knitting Machine Kanggo Produksi High
01

Double Jersey Rib Knitting Machine Kanggo Produksi High

2022-04-19
Leadsfon merek mesin iga kualitas dhuwur, model DJR1.8, bisa nyulam kain iga lan bisa nggawe manset, kerah, rompi lan liya-liyane.
ndeleng rincian
Spare Parts Feeder Benang Kanggo Mesin Knitting CircularSpare Parts Feeder Benang Kanggo Mesin Knitting Circular
01

Spare Parts Feeder Benang Kanggo Mesin Knitting Circular

2022-04-19
Tegangan sing dirating (mesin stoppage): 12V utawa 24V Rated saiki: 60mA utawa 50mA Tegangan benang minimal: 1 cN (centiNewton) Bobot gumantung model: 430g nganti 660g
ndeleng rincian