Nyokong

Konsultasi pra-sales layanan

Kita nyedhiyakake produk khusus sing tepat miturut kabutuhan sampeyan.

Layanan pra-sales

Spesialis kita bakal seneng menehi saran babagan mesin nyulam bunder LEADSFON PILOTELLI.

Pakar kita bakal nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

Macem-macem jinis mesin nyulam bunder siap nyedhiyakake nilai produk maksimal.

Kita bakal terus berkembang lan inovasi kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pasar.

Instalasi ing situs

Instalasi ing situs, Komisi lan Pelatihan

Nyedhiyani macem-macem layanan kanggo produksi sampeyan.
Kita nindakake layanan instalasi ing situs uga latihan operasi lan pangopènan sing komprehensif. Layanan kalebu:

Jasa instalasi mesin

Operasi mesin lan pancegahan

Kawruh operasi sing aman

Konfigurasi sistem mesin

Pangopènan saben dina mesin

Pangaturan parameter mesin lan katrampilan operasi kanggo ngganti jinis kain

Maintenance & servis

Kita nyedhiyakake ndandani mesin sing cepet lan dipercaya lan layanan sing gegandhengan supaya mesin nyulam bisa mlaku kanthi lancar ing produksi.
Yen ana masalah teknis lan malfungsi karo mesin nyulam bunder sing sampeyan tuku saka LEADSFON, hubungi!

 

Maintenance & servis

Telpon: 0086-0592-6251199 / 0086-0592-6773138-807

Tim layanan teknis bakal langsung ndhukung sampeyan.